top of page

wo 09 dec

|

Online workshop

De Ontwikkeling van Sporttalent

HET SPEELVELD VOOR OUDERS EN COACHES - In de begeleiding van sporttalenten willen alle betrokkenen het beste voor het kind. Ouders en coaches zijn daarin het meest invloedrijk, maar wanneer doe je het eigenlijk goed? Wat is precies je rol als coach of als ouder, en waar houdt deze op?

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
De Ontwikkeling van Sporttalent
De Ontwikkeling van Sporttalent

Tijd en locatie

09 dec 2020, 19:15 – 20:30

Online workshop

Over het evenement

AANMELDEN VIA DEZE LINK

____________________________________________________________________________________________

In dit interactieve online programma diepen we met elkaar uit hoe een vruchtbaar ontwikkelingsklimaat eruit ziet en hoe we dat in de praktijk samen vorm kunnen geven.

Sessie 1: Het verkennen van rollen en verantwoordelijkheden binnen het begeleiden van sporters. Dit programma is voor zowel ouders als coaches en vindt plaats op woensdag 9 december 2020 van 19.15 tot 20.30 uur.

Sessie 2: Het verbeteren en optimaliseren van de samenwerking tussen sporter, coach en ouder. De sessie voor ouders vindt plaats op maandag 11 januari 2021. De sessie voor coaches vindt plaats op maandag 18 januari 2021. Beide sessies zijn van 19.15 tot 20.30 uur

Sessie 3: Het integreren van ideeën: welke stappen zetten we om talentbegeleiding naar een hoger plan te tillen? Deze sessie is voor zowel ouders als coaches op maandag 25 januari 2021 van 19.15 tot 20.30 uur.

De docenten van alle workshops zijn Thijs Wagenaar (YAAP Sportpsychologen) en Anna van Wel (van Wel Prestatiecoaching). Aanmelden is gratis en kan via deze link. Voor meer vragen, mail info@utrechttalentcenter.nl

Deel dit evenement

bottom of page