top of page

do 04 mrt

|

ROC Central Netherlands - Utrecht Colleg

Leergang Talentcoach

Ben jij een coach die met talentvolle sporters werkt? Ben je klaar om in jezelf te investeren? Doe je niks liever dan de beste voorwaarden voor je sporters te creëren om zich maximaal te kunnen ontwikkelen? Schrijf je dan snel in!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Leergang Talentcoach
Leergang Talentcoach

Tijd en locatie

04 mrt 2021, 19:00 – 22:00

ROC Central Netherlands - Utrecht Colleg, Herculesplein 285, 3584 AA Utrecht, Netherlands

Over het evenement

Peter Meurs (Headstart) en Hans Galesloot hebben in samenwerking met de Motivatiemeesters en SportUtrecht een uitdagend, praktijkgericht en adaptief programma opgesteld waarin trainers/coaches die werken met talentvolle sporters samen met coaches uit andere disciplines aan de slag gaan.

Met dit programma investeer je in jezelf als coach, maar ook als persoon. Immers, om een goede coach te zijn en je waarden over te dragen moet je in verbinding staan met jezelf. Dit programma bied je alle mogelijkheden om jezelf beter te leren kennen, te ontdekken wat jouw waarden zijn en hoe je die wilt overdragen op je sporters. Vervolgens gaan we vanuit jouw persoonlijke leervraag aan de slag om nieuwe inzichten en kennis in te passen in jouw manier van werken, waarbij jouw sport-specifieke situatie centraal staat. Kortom: een programma waarin je leert hoe je de beste voorwaarden creëert om je talenten zich te laten ontwikkelen.

Kosten voor deelname zijn €50. De rest van de deelnemerskosten worden gesubsidieerd door het Utrechts Sportakkoord (Gemeente Utrecht), ROC Sportcollege en SportUtrecht. Zie bijgaand overzicht voor meer informatie over de inhoud, opzet en praktische informatie.

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden bij het Sportcollege bij stadion Galgenwaard, Herculesplein 285, tenzij vanwege de coronamaatregelen online meeten nog noodzakelijk is. Eventuele online meetings zullen via Teams plaatsvinden.

Heb je nog vragen kun je deze stellen via info@utrechttalentcenter.nl.

We zijn super enthousiast en kijken er naar uit jou of je trainer/coaches op 4 maart te verwelkomen!

Deel dit evenement

bottom of page