top of page

zo 19 sep

|

Atletiekbaan Maarschalkerweerd

Talentendag 2021

Op deze derde editie van de Talentendag komen sporters tussen de 12 en 18 jaar en hun ouders, trainers, coaches en bestuursleden samen om met elkaar stil te staan bij het leven als topsporter. Hoe behaal je je doelen als talentvolle sporter? Hoe begeleid je een kind het best op weg naar de top?

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Talentendag 2021
Talentendag 2021

Tijd en locatie

19 sep 2021, 12:00 – 18:30

Atletiekbaan Maarschalkerweerd, Mytylweg 79, 3585 LK Utrecht

Over het evenement

Op zondag 19 september staat de derde editie van de Talentendag gepland en het belooft weer een groots evenement te worden. Nu de situatie rondom de coronapandemie gestaag beter lijkt te gaan, gaan we ervanuit dat we de Talentendag na de zomer kunnen organiseren met geen tot beperkte maatregelen. Wij kijken er ontzettend naar uit om zo veel mensen samen te brengen in een sportieve omgeving!

De Talentendag wordt georganiseerd voor Utrechtse sporters tussen 12 en 18 jaar die gemotiveerd zijn om in zichzelf te investeren, maar ook hun ouders, trainers, coaches en bestuursleden zijn van harte welkom. De dag zal bestaan uit verschillende activiteiten en workshops, waarbij de sporters op sportief en mentaal vlak uitgedaagd zullen worden en de ouders en begeleiders met elkaar in gesprek gaan over hoe je het best een getalenteerd kind kunt begeleiden op weg naar de top.

Verschillende experts en topsporters sluiten aan om hun expertise over te dragen. De dag zal dus gericht zijn op kennisdeling, opdat we van elkaar en van elkaars sporten kunnen leren en op die manier de talentontwikkeling in Utrecht nog meer versterken.

Kortom:

- Wat: Talentendag 2021 - Wie: sporters (12-18 jaar), ouders, trainers, coaches en bestuursleden van verschillende Utrechtse topsportverenigingen 

- Waar: nader te bepalen

- Wanneer: zondag 19 september van 12.00 - 18.30 uur

Inschrijving voor het evenement kan hier!

Deel dit evenement

bottom of page