top of page

Daan van Haarlem nieuwe Technisch Manager bij VV UtrechtVV Utrecht wil duurzaam doorgroeien naar de eredivisie. Om die ambitie waar te maken wordt een professionaliseringsslag gemaakt, waarmee de talentontwikkeling in de gehele regio een kwaliteitsinjectie krijgt en de volleybalsport meer op de kaart wordt gezet. De eerste stap hierin is het aanstellen van een Technisch Manager.


In samenwerking met de Nevobo en SportUtrecht gaat Daan van Haarlem binnen VV Utrecht en het regionaal opleidingscentrum (UVolley-Volleybalschool) zorgen voor een kwaliteitsverbetering binnen de organisatie. Daarnaast gaan we gezamenlijk met deze stap nog meer kinderen in de regio kennis laten maken met volleybal. "Het doel is dat volleybalclubs in de omgeving van Utrecht mee profiteren en Daan ook voor deze clubs ingezet gaat worden. Bijvoorbeeld in de vorm van clinics voor jeugd, op scholen, of op een andere wijze waarmee de club geholpen is", aldus Sam van Ling, voorzitter VV Utrecht.


Vanuit het Utrecht Talent Center kunnen wij dit soort initiatieven alleen maar aanmoedigen. Samenwerkingen, kennisdeling en inspiratie vormen belangrijke bouwstenen in de ontwikkeling van topsportverenigingen en opleidingsprogramma's in Utrecht. Met het aanstellen van Daan van Haarlem zetten we weer een klein stapje in de juiste richting.


´De ervaring van jarenlang spelen in het buitenland en het Nederlands Team, samen met mijn kennis, passie en enthousiasme voor het volleybal wil ik graag delen vanuit mijn nieuwe rol bij VV Utrecht. Op deze manier zetten we VV Utrecht en volleybal in de regio nog meer op de kaart en laten we iedereen de waarde van de volleybalsport ervaren.´

Daan van Haarlem woont in Utrecht en heeft de afgelopen 14 jaar volleybal op het hoogste niveau in binnen- en buitenland gespeeld. Ook heeft hij 100+ interlands voor het Nederlands herenteam achter zijn naam. Komend seizoen speelt Daan in de eredivisie bij Taurus en wil hij daarnaast bouwen aan zijn maatschappelijk carrière.

Comments


bottom of page