top of page

De Sportcampus is in zicht!

Utrecht krijgt haar felbegeerde sportcampus. De sportverenigingen FC Utrecht, SV Kampong, Hellas, UZSC en VV Utrecht bundelen hun krachten in deze Sportcampus. Er zijn veel mogelijkheden in het gebied rondom stadion Galgenwaard. Alles draait om sportiviteit, gezondheid en vitaliteit. Samen willen de sportverenigingen de omgeving ontwikkelen op het gebied van onder andere de faciliteiten, trainingen en het onderwijs. De Sportcampus gaat Nederland laten zien wat een prachtige plek Utrecht heeft om te sporten, recreëren en wonen. Hier worden dromen werkelijkheid.

Het doel van de Sportcampus is om de sport in Utrecht naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor is het van belang dat alle atleten optimaal kunnen presteren. Deze 5 sportverenigingen bundelen daarom hun krachten, om op die manier een concentratie van kwalitatieve voorzieningen te bieden. Dit betekent een intensieve zoektocht naar wat een atleet in staat stelt om het maximale uit zichzelf te halen. Deze Sportcampus is een prachtige stap in de goede richting en gaat in de toekomst ongetwijfeld de trots van heel Utrecht vormen.


Ook jij kan daar je steentje aan bijdragen. Tot en met 17 oktober kan je stemmen op de naam van de Sportcampus. De winnaar wordt vervolgens op 19 oktober bekendgemaakt. Stemmen kan via deze link.


Voor meer informatie en de laatste updates omtrent de Sportcampus kun je kijken op de website.

Comentarios


bottom of page