top of page

De Talentendag 2021: investeer in jezelf, investeer in je toekomst !


Ben jij ook het liefst elke dag bezig met sporten? En welke ambities probeer je daarin waar te maken? Op zondag 19 september luiden we het nieuwe sportseizoen in met de Talentendag 2021. Op deze dag staan we stil bij het leven als topsporter: wat is er nodig om de top te bereiken?


Op deze dag ontmoeten ambitieuze Utrechtse sporters, ouders, trainers, coaches en bestuursleden elkaar met als doel om de talentontwikkeling in Utrecht naar een hoger niveau te brengen.


Sporters tussen de 12 en 18 jaar worden op deze dag op sportief en mentaal vlak uitgedaagd om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ouders en begeleiders zullen van elkaars ervaringen leren door met elkaar in gesprek te gaan. Ook zullen verschillende experts en topsporters hun expertise overbrengen door hun ervaringen te delen. Kortom, ben jij een gemotiveerde sporter of wil je als ouder of begeleider meer weten over hoe je het best droomdoelen van jezelf of een getalenteerde sporter kan bereiken?


Zet dan de Talentendag 19 september in je agenda en laat je emailadres hier achter om als eerste op de hoogte te zijn van het definitieve programma!
Comments


bottom of page