top of page

Programma gaat toch door, maar in online vorm

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen leek het erop dat er weer een streep moest door de sessies 'Ontwikkeling van sporttalent: het speelveld voor ouders en coaches'. Het Utrecht Talent Center, Thijs Wagenaar (Yaap Sportpsychologen) en Anna van Wel (van Wel Prestatiecoaching) hebben het programma inmiddels echter omgezet naar een interactieve online vorm, opdat we op die manier alsnog kunnen bijdragen aan het begeleiden van kinderen met groot sporttalent.


In deze online sessies gaan we bekijken hoe een vruchtbaar ontwikkelingsklimaat eruit ziet en hoe we dat in de praktijk samen vorm kunnen geven. Ouders en coaches zijn namelijk ontzettend invloedrijk, maar soms is het lastig te bepalen wanneer je hulp goed (genoeg) is. Door middel van deze online workshops bieden we de ouders en coaches handvatten in het begeleiden van kinderen met talent.


De data zijn als volgt:

- Woensdag 9 december 2020 (ouders en coaches)

- Maandag 11 januari 2021 (ouders)

- Maandag 18 januari 2021 (coaches)

- Maandag 25 januari 2021 (ouders en coaches)


De uitnodiging is hieronder weergegeven. Aanmelden voor deze sessies kan via deze link. Je kunt je uiteraard per sessie inschrijven en deelname is gratis.Comments


bottom of page