top of page

Start Leergang Talentcoach in zicht!


Ben jij een enthousiaste Utrechtse coach en werk je met talentvolle sporters? Wil jij de beste voorwaarden creëren om je sporters zich te laten ontwikkelen? Én ben je klaar om in jezelf te investeren? Lees dan snel verder!

In de Leergang Talentcoach ga je samen met leergierige coaches uit andere disciplines aan de slag om je sporters beter te begeleiden. Je werkt achtereenvolgens aan de drie elementen: 1) jij als coach, 2) jij en je omgeving (de cultuur), 3) de prestatie. Deze verdiepingen geven jou handvatten om je waarden en kennis te verwerken in je manier van werken en toe te passen op de sportspecifieke context, zodat jouw pupillen hier maximaal van gaan profiteren. En vergeet daarbij niet de ontwikkeling die je zelf als coach, en als persoon, doormaakt met deze speciale leergang!

De Leergang heeft een mix van theorie, praktijk en reflectie. In 5 theoriesessies (waarin je zelf ook aan het werk wordt gezet aan de hand van jouw persoonlijke leervraag) leer je van experts, van collega-coaches uit andere sporten, maar vooral ook van jezelf: waarom doe je de dingen zoals je die doet? En hoe zou je die willen verbeteren?


Na de zomerstop breng je je kennis, onder begeleiding van experts en met reflectiemomenten met 'buddies' uit andere sporten, in de praktijk. In juni sluiten we de leergang af en reflecteer je op wat je geleerd hebt en hoe je hiermee verder wilt gaan.


Klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Schrijf je dan snel in via dit aanmeldformulier.

Deadline inschrijven: 22-02-2021.

Kosten: €50,- per deelnemer.

Licentiepunten via bond mogelijk. Vragen? Email naar: info@utrechttalentcenter.nl.


Klik hier om het programma te downloaden.


Comments


bottom of page