top of page

Talentendag: Speeddaten met Kees-Jan van der Klooster

Als sporttalent kun jij tijdens het speeddaten op de Talentendag al je vragen over mentale weerbaarheid stellen aan deze topper: Kees-Jan van der Klooster. Reageer hieronder als je al specifieke vragen hebt!


🎤: "In maart 2001 kreeg mijn leven een drastische wending. Na een val met snowboarden in de Franse Alpen liep ik een dwarslaesie op, met als gevolg dat ik volledig verlamd raakte vanaf mijn middel. De jaren erna waren een ontdekkingstocht gedreven door een wil om weer vol in het leven te staan. Om mijn leven te herpakken moest ik mezelf opnieuw ontdekken en nieuwe uitdagingen aangaan.


Ook op sportief vlak bleef ik niet stil zitten. De liefde voor de wintersport bleef bestaan en al snel had ik het zitskiën ontdekt."


Hoogtepunten :

🏅Winter x Games: Goud en 2x Brons op het onderdeel zitski cross.

🏅Deelname paralympische spelen 2010 en 2014.


Comentarios


bottom of page