top of page

Talentherkenning: meer plezier, participatie en prestatie door een beter procesAlle Utrechtse kinderen sportsucces en een leven lang sportplezier! Een van de missies van SportUtrecht, waar ook Utrecht Talent Center warm voor draait.


Vroeg geleerd, oud gedaan. En zeker met sport en bewegen is dat zo. Sport brengt naast gezondheid op de lange termijn ook veel op de ontwikkeling van het kind, denk aan motorische ontwikkeling en sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling. Dus: kinderen vroeg vaardig in bewegen maken, hun favoriete sport laten ontdekken, en de omgeving zo inrichten dat ze hun sportieve talent (want dat heeft ieder kind!).


Daarvoor moet je talent wel herkennen om verder te ontwikkelen. Dit is een samenspel tussen ouders, wijk, school en sportverenigingen. Meer weten over talentherkenning?


-> Lees dit artikel in de Utrechtse Sportkrant -> neem als coach of bestuurder deel aan de webinar aanstaande donderdag 19.30 -20.30 uur (meld je aan via link). Georganiseerd door NMC Bright, HAN, FC Utrecht & SportUtrecht -> Beluister deze podcast over de ideale leeftijd om te pieken in je sport

2022-02 Utrechtse Sportkrant_Talentherkenning
.pdf
Download PDF • 228KB

Comments


bottom of page