top of page

Motie over Talentontwikkeling aangenomen

Wow! Wat een trots-moment.

Met een steeds groter wordende groep 'believers' hebben we de afgelopen jaren in de stad Utrecht het belang van talentontwikkeling in de sport op de kaart geprobeerd te krijgen onder de titel "Utrecht Talent Centre".


Dat klinkt als iets waar je niet tegen kan zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat het onderwerp dan vanzelf de aandacht krijgt die het verdient, in een grote stad als Utrecht, met andere serieuze en belangrijke beleidsthema's.


Groot compliment naar heel veel mensen, maar in het bijzonder Tessa Sturkenboom (Student&Starter), Menno Hornman (SportUtrecht), Lars Veldboom (Gemeente Utrecht), en de strijdmakkers van achter het Utrecht Talent Center Elliott Thijssen (Hellas Atletiek), Jan van Veen (Top Judo Utrecht), Sam Van Ling (Volleybal Vereniging Utrecht) en Kees Roovers (Kampong Hockey).


Een motie over dit onderwerp is aangenomen door de gemeenteraad in Utrecht: en zoiets lukt naast de inzet van de betrokken politieke partijen ook niet zonder alle hulp van SportUtrecht en een sympathiserende wethouder Maarten van Ooijen.


Dank allemaal. Dat geeft de Utrechtse burger met een sporthart veel moed!

Comments


bottom of page