top of page

Programma Talentendag 19 september 2021 bekend!De Talentendag 2021: Hét jaarlijkse samenkomen van alle sportieve talenten van Utrecht in de leeftijd 12-18 jaar samen met hun ouders, trainers, coaches en bestuurders en commissieleden van hun topsportverenigingen en talentprogramma's!


Er is een gevarieerd en inspirerend programma opgesteld met als doel kennis en ervaringen uit te wisselen en te inspireren om samen het talentontwikkelingsklimaat in Utrecht een beetje beter te maken. Terwijl de sportieve talenten onderling de uitdagingen aangaan en uit hun comfortzone gehaald worden op zowel fysiek als mentaal gebied, gaan alle begeleiders van het sportende kind ervaringen delen en kennis opdoen onder leiding van verschillende experts en ervaringsdeskundigen op tal van thema's.

Lees meer over het programma in onderstaand programmaboekje.

Ben jij ook aanwezig? Schrijf je dan uiterlijk 12 september in voor de verschillende sessies en workshops via deze link!

programmaboekje Talentendag 19 september 2021
.pdf
Download PDF • 1.31MB

We doen er alles aan om het een corona-proof evenement te maken. We organiseren het evenement met Testen Voor Toegang. Boven op de geldende hygiënemaatregelen van Rijksoverheid zullen we alle deelnemers vragen om een geldig coronatoegangsbewijs. Heb je nog geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig DCC (EU reiziger)? Laat je dan testen voor toegang. Meer informatie hierover volgt na inschrijving.

Voor meer informatie neem contact op met info@utrechttalentcenter.nlComments


bottom of page