top of page

Volleybal Vereniging Utrecht DS1 zegt koppositie gedag (voor nu)

Afgelopen zaterdag stond onze returnwedstrijd tegen VCN op de planning. De thuiswedstrijd wonnen we met een overtuigende 3-0. Dit was dan ook zeker het plan voor deze wedstrijd. We zaten in een heerlijke flow met veel gewonnen wedstrijden op rij. Vol goede moed stonden we aan de zijlijn met de starting six: Bianca, Laure, Lisa, Emma V, Lisanne, Leanne en Emma R.

Vanaf moment één hadden we het gelijk al moeilijk. Echter was er nog geen paniek, want we begonnen wel vaker slecht in de eerste set. Totdat er toch wel echt een gat ontstond en wij niet meer het gevoel hadden dat wij het in handen hadden. VCN speelde goed, erg goed. En wij, wij niet. Fout na fout na fout en de set was eigenlijk als snel om. 25-21.

Oké, dit hebben we vaker meegemaakt, vorige week nog. De eerste set verliezen betekent nog niet dat de wedstrijd al gespeeld is. We kregen  allemaal wat peper in onze kont van de coaches en begonnen vol enthousiasme aan de tweede set. Alleen lukte het weer niet, de kopjes gingen al gauw weer hangen. Waar alles lukte bij VCN, mislukte alles bij ons. Veel serve fouten en we kwamen niet tot scoren. Met de staart tussen de benen werden we naar de andere kant gestuurd met slechts 12 punten op zak.

Duidelijk niet onze wedstrijd, duidelijk niet onze dag. Maar gaan we opgeven? Nee! We kunnen nog steeds winnen was onze instelling voor de derde set. Zodoende begon het weer een beetje op volleyballen te lijken wat we lieten zien. Het liep aardig gelijk op en we hadden ook echt het gevoel dat het ons nog wel ging lukken. Tot het moment dat VCN met een goede serveserie kwam. De ballen vlogen ons om de oren en wij hadden geen antwoord meer. Collectief falen aan onze kant, goed spel aan de kant van VCN. 25-20 en de wedstrijd was afgelopen. 3-0 voor VCN.

Geen punten mee naar Uuuu, bye bye koppositie, maar hopelijk tot snel weer! Na vallen weer opstaan. Wij gaan in ieder geval ons stinkende best doen aankomende week om aanstaande zaterdag weer een mooi staaltje volleybal te laten zien. We spelen tegen Veracles en LET OP; om 18.00u! Hopelijk tot dan!


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page